image

Vyhledat

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Dopisy z Katastrálního úřadu

Dopisy z Katastrálního úřadu



Obdrželi jste v těchto dnech doporučený dopis ohledně změn v souvislosti s digitalizací katatstrálního území Čistá u Horek z katastrálního úřadu a nevíte si s ním rady? Zde pár informací:

Katastrální úřad provádí digitalizaci našeho katastrálního území. Jestliže při této činnosti byly zjištěny nějaké chyby nebo nedostatky, pokusil se je Katastrální úřad opravit. Vlastníky nemovitostí, kde k této změně došlo, obeslal dopisem.  Pokud se chcete ve Vaší věci dozvědět podrobnosti, využijte příležitosti a v době vystavení katastrálního operátu -map (od 18. května do 29. května 2015) navštivte katastrální pracoviště v Semilech, Pekárenská ul. č. 34, 3.patro, č.dveří 306, kde se Vám budou v  pondělí a ve středu od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00hodin, v ostatní dny /úterý,čtvrtek a pátek/ pak v době od 8:00 do 11:00 hodin připraveni provedené změny vysvětlit, a kde máte v případě nespokojenosti možnost věc přímo rozporovat.

Nemá význam jezdit do Semil dříve, nežli 18. května 2015, protože zde ještě nemají potřebné podklady.

Mapy budou ve stejné době připraveny k nahlédnutí i na obecním úřadě u nás v Čisté. Zde ale nezískáte žádné bližší informace. Za těmi musíte do Semil.